Skip to content

Meldingsskjermen

Meldingsskjermen viser en samtale med én venn eller en gruppe.

Meldingsskjerm

Samtaleskjerm for en venn eller en gruppe.

Det du ser

Meldinger vises som bobler.

Innkommende meldinger vises på én side. Sendte meldinger vises på den andre siden.

I en gruppesamtale kan avsenderens navn vises over en melding.

Nederst på skjermen er det en knapp med navnet til vennen eller gruppen. Velg denne knappen for å åpne vennemenyen.

Alternativer på skjermen

  • Tekstmeldingsboble - Viser en skriftlig melding.
  • Talemeldingsboble - Viser Talemelding og meldingslengden. Trykk OK for å spille den. Trykk OK igjen, eller Tilbake, for å stoppe den. Talemeldinger er midlertidige og slettes automatisk etter en tid.
  • Animasjonsboble - Viser Animasjon. Trykk OK for å åpne animasjonen.
  • Last inn mer - Laster eldre meldinger. Dette vises bare når eldre meldinger er tilgjengelige.
  • Knapp med vennens eller gruppens navn - Åpner vennemenyen for den samtalen.
  • Ingen meldinger ennå. - Vises når samtalen er tom.

Nyttige tips

Tip

For å starte et direkteanrop fra meldingsskjermen, trykk og hold inne snakkeknappen.

Tip

Talemeldinger er midlertidige og slettes automatisk etter en tid.

Note

Å laste meldinger og åpne vennemenyen krever Wi-Fi.