Vänmeny¶
Vänmenyn öppnas när du väljer en vän från huvudmenyn. Här kan du skicka röst- eller textmeddelanden, skicka animationer, tysta vännen eller ta bort hen från dina kontakter (om det inte är kontot som äger enheten).

Det du ser¶
Längst upp ser du vännens namn. Nedanför finns en lista med alternativ. Använd upp/ned-knapparna för att flytta och OK för att välja. Använd Bakåt för att gå tillbaka (till exempel till meddelandeskärmen).
Alternativ på skärmen¶
- Röstmeddelande — Spela in och skicka ett röstmeddelande till den här vännen.
- Textmeddelande — Här kan du skicka ett förinställt textmeddelande eller skapa ett eget meddelande.
- Animation — Skicka en animation till den här vännen.
- Tysta — Slå PÅ eller AV tystning för den här vännen. När hen är tystad hör du inte hens meddelanden eller samtal. Raden visar “Tyst: PÅ” eller “Tyst: AV”.
- Ta bort den här kontakten — Ta bort den här vännen från din lista. Det här alternativet visas inte för kontot som är kopplat till den här enheten (“ägaren”).
- Bakåt — Gå tillbaka till föregående skärm.
Hjälpsamma tips¶
Tip
För att prata direkt med den här vännen, tryck på PTT-knappen medan den här menyn (eller hens namn i huvudmenyn) är markerad. Du kan också öppna hens meddelanden från huvudmenyn genom att välja hens namn och sedan välja konversationen.
Note
Röstmeddelande, Textmeddelande och Animation kräver att enheten är ansluten till Wi‑Fi. Om Wi‑Fi inte är anslutet kan du få ett felmeddelande när du väljer något av dessa.