Meni prijatelja¶
Meni prijatelja se odpre, ko na glavnem meniju izberete prijatelja. Od tu lahko pošiljate glasovna ali besedilna sporočila, pošiljate animacije, utišate prijatelja ali ga odstranite iz svojih stikov (če to ni račun, ki je lastnik te naprave).

Kaj vidite¶
Na vrhu vidite prijateljevo ime. Spodaj je seznam dejanj. Za premikanje uporabite gumba gor/dol in OK za izbor. Uporabite Nazaj za vrnitev (na primer na zaslon sporočil).
Možnosti na zaslonu¶
- Glasovno sporočilo — Posnemite in pošljite glasovno sporočilo temu prijatelju.
- Besedilno sporočilo — Tukaj lahko pošljete vnaprej pripravljeno besedilno sporočilo ali ustvarite svoje sporočilo.
- Animacija — Pošljite animacijo temu prijatelju.
- Utišanje — Vklopite ali izklopite utišanje za tega prijatelja. Ko je utišano, njihovih sporočil ali klicev ne slišite. Vrstica prikazuje “Utišanje: VKLOPLJENO” ali “Utišanje: IZKLOPLJENO”.
- Odstrani ta stik — Odstranite tega prijatelja s svojega seznama. Ta možnost ni prikazana za račun, ki je povezan s to napravo (»lastnik«).
- Nazaj — Vrnite se na prejšnji zaslon.
Koristni nasveti¶
Tip
Za pogovor v živo s tem prijateljem pritisnite gumb PTT, ko je izbran ta meni (ali njihovo ime v glavnem meniju). Njihova sporočila lahko odprete tudi iz glavnega menija tako, da izberete njihovo ime in nato izberete pogovor.
Note
Glasovno sporočilo, Besedilno sporočilo in Animacija zahtevajo, da je naprava povezana z Wi‑Fi. Če Wi‑Fi ni povezan, se lahko ob izbiri katere od teh prikaže sporočilo o napaki.