Meniul prietenului¶
Meniul prietenului se deschide când selectezi un prieten din meniul principal. De aici poți trimite mesaje vocale sau text, poți trimite animații, poți dezactiva sunetul pentru prieten sau îl poți elimina din contacte (dacă nu este contul care deține dispozitivul).

Ce vezi¶
În partea de sus vezi numele prietenului. Mai jos este o listă de acțiuni. Folosește butoanele sus/jos pentru a te deplasa și OK pentru a selecta. Folosește Înapoi pentru a reveni (de exemplu la ecranul cu mesaje).
Opțiuni pe ecran¶
- Mesaj vocal — Înregistrează și trimite un mesaj vocal acestui prieten.
- Mesaj text — Aici poți trimite un mesaj text presetat sau poți crea propriul mesaj.
- Animație — Trimite o animație acestui prieten.
- Dezactivare sunet — Activează sau dezactivează această opțiune pentru acest prieten. Când sunetul este dezactivat, nu le auzi mesajele sau apelurile. Linia afișează „Dezactivare sunet: PORNIT” sau „Dezactivare sunet: OPRIT”.
- Elimină acest contact — Elimină acest prieten din listă. Această opțiune nu este afișată pentru contul asociat cu acest dispozitiv („proprietar”).
- Înapoi — Revino la ecranul anterior.
Sfaturi utile¶
Tip
Pentru a vorbi în direct cu acest prieten, apasă butonul PTT în timp ce acest meniu (sau numele lui din meniul principal) este selectat. Poți deschide și mesajele lor din meniul principal selectând numele și apoi alegând conversația.
Note
Mesaj vocal, Mesaj text și Animație au nevoie ca dispozitivul să fie conectat la Wi‑Fi. Dacă Wi‑Fi nu este conectat, este posibil să vezi un mesaj de eroare când alegi una dintre acestea.