Draugo meniu¶
Draugo meniu atsidaro, kai pagrindiniame meniu pasirenkate draugą. Iš čia galite siųsti balso ar teksto žinutes, siųsti animacijas, nutildyti draugą arba pašalinti jį iš savo kontaktų (jei tai ne paskyra, kuriai priklauso įrenginys).

Ką matote¶
Viršuje matote draugo vardą. Žemiau yra veiksmų sąrašas. Naudokite mygtukus aukštyn/žemyn, kad judėtumėte, o pasirinkimui spauskite OK. Naudokite Atgal, kad grįžtumėte (pavyzdžiui, į žinučių ekraną).
Parinktys ekrane¶
- Balso žinutė — Įrašykite ir išsiųskite šiam draugui balso žinutę.
- Teksto žinutė — Čia galite išsiųsti paruoštą teksto žinutę arba sukurti savo žinutę.
- Animacija — Nusiųskite šiam draugui animaciją.
- Nutildyti — Įjunkite arba išjunkite šio draugo nutildymą. Kai nutildyta, negirdėsite jo žinučių ar skambučių. Eilutėje rodoma “Nutildymas: ĮJUNGTA” arba “Nutildymas: IŠJUNGTA”.
- Pašalinti šį kontaktą — Pašalinkite šį draugą iš savo sąrašo. Ši parinktis nerodoma paskyrai, kuri susieta su šiuo įrenginiu („savininkas“).
- Atgal — Grįžkite į ankstesnį ekraną.
Naudingi patarimai¶
Tip
Norėdami su šiuo draugu pasikalbėti gyvai, paspauskite PTT mygtuką, kai pažymėtas šis meniu (arba kai pagrindiniame meniu pažymėtas draugo vardas). Taip pat galite atidaryti draugo žinutes iš pagrindinio meniu, pasirinkę jo vardą, o tada pokalbį.
Note
Balso žinutė, Teksto žinutė ir Animacija veikia tik tada, kai įrenginys prijungtas prie „Wi‑Fi“. Jei „Wi‑Fi“ neprijungtas, pasirinkę kurią nors iš jų galite pamatyti klaidos pranešimą.