Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οθόνη μηνυμάτων

Η οθόνη μηνυμάτων δείχνει τη συνομιλία με έναν φίλο. Βλέπετε όλα τα μηνύματα (κείμενο, φωνητικά και κινούμενα σχέδια) με σειρά. Από εδώ μπορείτε να τα διαβάσετε ή να τα ακούσετε, να φορτώσετε παλαιότερα μηνύματα, να ανοίξετε το μενού φίλου για να στείλετε κάτι νέο ή να ξεκινήσετε ζωντανή κλήση με το κουμπί PTT.

Οθόνη μηνυμάτων

Τι βλέπετε

Στην κορυφή βλέπετε τα εικονίδια μπαταρίας και Wi‑Fi. Κάτω από αυτά υπάρχει μια κυλιόμενη λίστα από φυσαλίδες μηνύματος. Κάθε φυσαλίδα είναι είτε:

  • Κείμενο — Ένα μήνυμα με λέξεις (και μερικές φορές emoji).
  • Φωνητικό — Ένα φωνητικό μήνυμα με εικονίδιο αναπαραγωγής και διάρκεια (π.χ. «Φωνητικό μήνυμα (0:15)»). Επιλέξτε το και πατήστε OK για αναπαραγωγή· πατήστε BACK για διακοπή.
  • Κινούμενο σχέδιο — Ένα μικρό κινούμενο σχέδιο που στείλατε εσείς ή ο φίλος σας.

Στο κάτω μέρος υπάρχει ένα κουμπί με το όνομα του φίλου. Όταν δεν υπάρχουν ακόμα μηνύματα, το κείμενο Δεν υπάρχουν ακόμα μηνύματα. εμφανίζεται πάνω από αυτό το κουμπί.

Επιλογές στην οθόνη

  • Λίστα μηνυμάτων — Κάντε κύλιση με πάνω/κάτω για να μετακινηθείτε μεταξύ των φυσαλίδων. Πατήστε OK πάνω σε μια φωνητική φυσαλίδα για αναπαραγωγή· πατήστε BACK για να σταματήσει η αναπαραγωγή.
  • Φόρτωση περισσότερων — Αν υπάρχουν παλαιότερα μηνύματα, εμφανίζεται στην κορυφή της λίστας η επιλογή «Φόρτωση περισσότερων». Επιλέξτε την και πατήστε OK για να φορτώσετε περισσότερα μηνύματα.
  • Κουμπί με το όνομα φίλου — Το κουμπί στο κάτω μέρος δείχνει το όνομα του φίλου. Πατήστε OK για να ανοίξετε το μενού φίλου (φωνητικό μήνυμα, μήνυμα κειμένου, κινούμενο σχέδιο, σίγαση, κ.λπ.). Απαιτεί Wi‑Fi.
  • Επιστροφή — Πατήστε BACK για να επιστρέψετε στο κύριο μενού (λίστα φίλων). Αν αναπαράγεται φωνητικό μήνυμα, το BACK το σταματά πρώτα.

Χρήσιμες συμβουλές

Tip

Για να μιλήσετε ζωντανά σε αυτόν τον φίλο από την οθόνη μηνυμάτων, πατήστε το κουμπί PTT. Το κουμπί PTT ξεκινά μια κλήση με τον φίλο του οποίου τη συνομιλία βλέπετε.

Note

Η αποστολή ή φόρτωση μηνυμάτων (και το άνοιγμα του μενού φίλου από το κάτω κουμπί) απαιτεί τη σύνδεση της συσκευής σε Wi‑Fi. Αν το Wi‑Fi δεν είναι συνδεδεμένο, μπορεί να δείτε σφάλμα όταν πατήσετε το κουμπί με το όνομα του φίλου.