Vennemenu¶
Vennemenuen åbnes, når du vælger en ven fra hovedmenuen. Herfra kan du sende tale- eller tekstbeskeder, sende animationer, slå lyden fra for vennen eller fjerne vedkommende fra dine kontakter (hvis det ikke er den konto, der ejer enheden).

Det, du ser¶
Øverst ser du vennens navn. Nedenfor er en liste over handlinger. Brug op-/ned-knapperne til at navigere og OK til at vælge. Brug Tilbage for at gå tilbage (for eksempel til beskedskærmen).
Valgmuligheder på skærmen¶
- Talebesked — Optag og send en talebesked til denne ven.
- Tekstbesked — Her kan du sende en forudindstillet tekstbesked eller skrive din egen besked.
- Animation — Send en animation til denne ven.
- Lydløs — Slå lydløs TIL eller FRA for denne ven. Når der er slået lydløs til, hører du ikke deres beskeder eller opkald. Linjen viser “Lydløs: TIL” eller “Lydløs: FRA”.
- Fjern denne kontakt — Fjern denne ven fra din liste. Denne valgmulighed vises ikke for den konto, der er parret med denne enhed (“ejeren”).
- Tilbage — Gå tilbage til forrige skærm.
Nyttige tips¶
Tip
For at tale live med denne ven skal du trykke på PTT-knappen, mens denne menu (eller deres navn i hovedmenuen) er markeret. Du kan også åbne deres beskeder fra hovedmenuen ved at vælge deres navn og derefter vælge samtalen.
Note
Talebesked, Tekstbesked og Animation kræver, at enheden er forbundet til Wi‑Fi. Hvis der ikke er forbindelse til Wi‑Fi, kan du få vist en fejlmeddelelse, når du vælger en af disse.